Elämäntaito: Professori Lea Pulkkinen: Suomalainen kasvatuskulttuuri kaipaa enemmän hoivaa ja kiitoksen sanoja

74-vuotias lastenlehti JiiPee muuttuu verkkojulkaisuksi

 

Lastenlehti JiiPee siirtyy verkkojulkaisuksi jiipeenetti.fi-sivustolle. Joka Poika -nimelläkin tunnettu JiiPee ehti ilmestyä 74 vuotta printtilehtenä.
”Jiipeenetistä on tehty 9 – 13-vuotiaiden tyttöjen ja poikien oma paikka. Sivustoa tehdään yhdessä lukijoiden, Jiipeenetin 50 oman reportterin ja avustajien kanssa”, kertoo päätoimittaja Juha Kinanen.

Jiipeenettiin voivat lukijat ja kerhot lähettää omia juttuja, kuvia, videoita ja piirroksia. Siellä voi myös osallistua kilpailuihin, lukea kiinnostavia juttuja tai keskustella toisten tyttöjen ja poikien kanssa. Seurakunnat voivat perustaa sinne omia kerhoja tai seurakunnan omat varhaisnuorisotyön sivut, kertoo Kirkon tiedotuskeskus.

”Jiipeenetti on kristilliseltä arvopohjalta toimitettu sivusto tytöille ja pojille. Sivusto tarjoaa myös tiedollisesti ja taidollisesti aktivoivaa,  kehittävää ja maailmankuvaa avartavaa lukemista ja tekemistä tytöille ja pojille”, sanoo Juha Kinanen.

IK-opisto neliöb. 16.-29.9.

Sivustolta löytyy myös vinkkejä leikkeihin, tekemiseen ja askarteluun niin ohjaajille, opettajille kuin muillekin sivustolla käyville aikuisille.

Jiipeenettiä ylläpitävät PTK – poikien ja tyttöjen keskus, Suomen Lähetysseura, Kirkon kasvatus ja perheasiat sekä Suomen evankelisluterilaisen kirkon paikallisseurakunnat.

Tutustu Jiipeenettiin

 
Artikkelibanneri perussanoma