Uutiset: Sley vastaa Ylen kritiikkiin: ”Työmme Inkerin kirkossa noudattaa piispainkokouksen linjauksia” Ihmisiä ja ilmiöitä: Severi Laakso: pappi ja muusikko samassa paketissa

Äidin rukoushetket koulun portailla kiellettiin

 

Koulukiusatun lapsen äiti joutui lopettamaan kiusatun lapsensa puolesta rukoilemisen, kun rukouksista tehtiin koululle valitus.

Koulukiusatun lapsen äiti ehti rukoilla neljä kuukautta lapsensa koulun portailla joka aamu noin kello seitsemän, kunnes rukoukset kiellettiin kouluun tehdyn valituksen seurauksena.

Äiti aloitti rukoilemisen sen jälkeen, kun hänen lapsensa oli joutunut kiusaamisen kohteeksi Concord High School -koulussa New Hampshiressa Yhdysvalloissa.  Rukoillessaan äiti luki Raamattua ääneen ja rukoili koulun sekä sen oppilaiden puolesta. Äiti toteutti rukoushetkensä yksin. Hän ei kehottanut muita koululaisia osallistumaan rukoukseen eikä opettanut tai käyttänyt julkisia puheenvuoroja koulun pihapiirissä.

Wycliffe neliöb. 1.-31.10.

Kiusatun oppilaan äiti sai koululta kiellon rukoilla koulun edustalla ääneen, minkä jälkeen hän jatkoi rukoushetkiä äänettömästi. Myöhemmin tämäkin mahdollisuus kiellettiin.

Useat tahot ovat ilmaisseet myötätuntoa äidille ja lisäksi hänelle on tarjottu ilmaista tukea koulun haastamiseksi oikeuteen. Tukijoiden mielestä äidillä pitää olla oikeus rukoilla koulun alueella.

Kohun keskellä oleva äiti ei ole vielä tehnyt päätöstä oikeustoimenpiteistä.

 
Dei, Viikon debatti, artikkeliban. (2/2) 14.9.- MJa