Uutiset: Sley vastaa Ylen kritiikkiin: ”Työmme Inkerin kirkossa noudattaa piispainkokouksen linjauksia” Ihmisiä ja ilmiöitä: Severi Laakso: pappi ja muusikko samassa paketissa

Ex-radikaalimuslimi puhuu Kyrkhelg-tapahtumassa Kokkolassa

 

Daniel Shayesteh puhuu viikonloppuna Kokkolassa.

Iranilaissyntyisestä Daniel Shayestehista tuli radikaali muslimijohtaja Iranin vallankumouksessa, joka nosti Ayatollah Khomeinin valtaan. Myös Hizbollahia perustamassa ollut Shayesteh kääntyi kuitenkin kristityksi ja toimii nyt evankelistana.

Shayesteh puhuu Kokkolan ruotsinkielisen seurakunnan ja eri herätysliikkeiden järjestämässä Kyrkhelg-tapahtumassa nyt viikonloppuna.

Daniel Shayesteh on mukana perjantaina kello 22 alkavassa nuorten messussa. Lauantaina hän puhuu klo 11:n kanavassa aiheesta ”Ajatollah Khomeinin luota Jeesuksen Kristuksen luokse” ja kello 19 hän on mukana ”Kristuksen Henki” -nimisessä tilaisuudessa. Tilaisuudet pidetään Kokkolan kirkossa.

Kyrkhelg-tapahtuman aihe on tänä vuonna ”Pyhä Henki, herätä meidät!” Tapahtuma kerää vuosittain lähes 3000 kävijää. Pääpuhujana tapahtumassa on Shayestehin lisäksi Seurakuntatiedekunnan (Församlingsfakulteten) tutkimusjohtaja Rune Imberg Ruotsista.

Wycliffe neliöb. 1.-31.10.

Tapahtuman järjestävät Kokkolan ruotsalainen seurakunta ja Porvoon hiippakunnan herätysliikkeet. Mukana on myös järjestöjä, kuten Luthersk Inremission, Oasrörelsen, Opiskelija- ja Koululaislähetys, Suomen teologinen instituutti ja Marttyyrikirkon ystävät.

Lisää tapahtumasta tästä linkistä (ruotsiksi).