Elämäntaito: Professori Lea Pulkkinen: Suomalainen kasvatuskulttuuri kaipaa enemmän hoivaa ja kiitoksen sanoja

Israel-lähetyksen 90-vuotisjuhlat viikonloppuna Suomen Raamattuopistossa

 

Suomen Raamattuopisto ja Lähetysyhdistys Kylväjä järjestävät ensi viikonloppuna Israel-raamattuseminaarin ja Israel-lähetyksen 90-vuotisjuhlan. ”Yhteys Israel-työhön on osaltaan suojellut suomalaisia kristittyjä myös räikeältä antisemitismiltä”, sanoo Kylväjän kotimaantyön johtaja Hanna Lindberg. Aiemmin hän on työskennellyt Jerusalemin Caspari-keskuksessa.

Israel-raamattuseminaarissa pohditaan muun muassa, miten meidän tulisi ymmärtää Raamatun lupaukset Israelille ja millainen on Israelin paikka Jumalan pelastussuunnitelmassa. Aiheisiin johdattaa messiaaninen juutalainen Alec Goldberg, joka toimii tällä hetkellä Caspari-keskuksen Israelin työn johtajana.

Tapahtumassa juhlitaan myös suomalaisen Israel-lähetyksen 90-vuotistaivalta. Pitkäaikainen lähetti ja Israel-työn sihteeri Heikki Nurminen valottaa työnteon, oppimisen, ilon ja siunauksen historiaa.

Parempi aviol. neliöb. 16.-22.9. (ilm.1/2)

Hanna Lindbergin mukaan 90 vuoden Israel-lähetys on pitänyt monet suomalaiset kiinni Raamatussa.

”Yhteytemme Israeliin ja siihen, mitä Jumala siellä tekee, pakottaa meidät edelleen ottamaan kantaa, mitä Raamattu sanoo tuosta maasta ja kansasta”, Lindberg sanoo tapahtuman tiedotteessa.

”Vaikka Israelista uutisoidaan lähinnä sotaan liittyviä asioita, Jumala kuitenkin toimii siellä ja messiaaninen liike kasvaa”, Lindberg jatkaa.

Lisätietoja tästä linkistä.