Kirkko: Vaasan suomalainen seurakunta ei järjestä sateenkaarimessuja jatkossa – kirkkoherra: Setalla ei ole oikeutta vaatia

Justin Bieberin äitiä kehotettiin aborttiin tämän odottaessa Bieberiä

 

Teinitähti Justin Bieberin äitiä kehotettiin aborttiin tämän odottaessa Justinia. Abortti ei ollut kuitenkaan hänelle vaihtoehto.
– Minä vain tiesin, että minun tulee pitää hänet, Bieberin äiti Pattie Mallette sanoi NBC:n Today Show:n haastattelussa.
Justin Bieber on kertonut julkisuudessa kielteisestä kannastaan aborttiin.

 

Pattie Mallette kertoo uudessa kirjassaan hänen traagisesta nuoruudestaan. Hän oli lapsuudessa vuosia kestäneen seksuaalisen hyväksikäytön uhri, minkä jälkeen hän kamppaili alkoholi- ja huumeriippuvuuden kanssa sekä yritti itsemurhaa. Tämän jälkeen hän päätyi psykiatrisella osastolla kristityn terapeutin puheille ja koki hengellisen heräämisen. Kun hän tuli 17-vuotiaana raskaaksi, hän tiesi, että hänen on käytävä raskaus läpi, vaikka häntä rohkaistiinkin aborttiin.

Perheniemi neliöb. 2.-8.9

– En tiennyt, miten sen tekisin, mutta minä tiesin, että en voi abortoida, Mallette sanoi.

Kanadalaissyntyinen teinipoppari Justin Bieber on kertonut omista aborttimielipiteistään julkisuudessa ensimmäisen kerran viime vuonna, kun häneltä kysyttiin asiaa Rolling Stone -lehden haastattelussa.

– Minä en usko aborttiin. Se on kuin tappaisi vauvan, Bieber sanoi.