Kanttorit konsertoivat yhteisvastuulle

 

Kuvassa vasemmalta oikealle Katri Sippola

Tuiran seurakunnan kanttorit konsertoivat tulevana perjantaina 20. helmikuuta Pyhän Tuomaan kirkossa Yhteisvastuun hyväksi.

Tuiran seurakunnassa kuullaan tulevana perjantaina monipuolista musiikkia. Jo perinteeksi muodostuneessa konsertissa esiintyvät kanttorit Katri Sippola, Tommi Hekkala, Anu Arvola-Greus ja Heikki Jämsä sekä kanttoriharjoittelija Tuomo Rahko.

– Jokainen kanttori on valinnut konsertin ohjelmaan omaan erityisalaansa sopivaa musiikkia. Illan aikana kuullaan niin urkumusiikkia kuin kvartetti- ja yksinlauluakin, konsertissa esiintyvä Katri Sippola kertoo.

IK-opisto neliöb. 16.-29.9.

Ohjelmistoon kuuluu muun muassa Beethovenin ja Bachin sävellyksiä, mutta myös suomalaisia kappaleita ja esimerkiksi oululaisen kanttorin Lauri Nurkkalan sovittamaa virsimusiikkia.

Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelman tuotot lahjoitetaan Yhteisvastuukeräykselle. Keräyksellä tuetaan tänä vuonna Suurella Sydämellä -vapaaehtoistoimintaa, jonka kautta autetaan vähävaraisia, yksinäisiä ja eri syistä elämässään vaikeaan tilanteeseen joutuneita ihmisiä. Ulkomaisena esimerkkikohteena on Haiti, jossa keräysvaroin tuetaan lasten ja nuorten koulutusta sekä koulujen rakentamista.