Uutiset: Sley vastaa Ylen kritiikkiin: ”Työmme Inkerin kirkossa noudattaa piispainkokouksen linjauksia” Ihmisiä ja ilmiöitä: Severi Laakso: pappi ja muusikko samassa paketissa

Kirkkokansan raamattupäivä: rukoillen rohkeasti eteenpäin

 

Kolmatta kertaa järjestettävä Kirkkokansan raamattupäivä vietetään 9.3.2013 Lahden Ristinkirkossa. Tapahtuman aiheena on Rohkeasti eteenpäin.

Niin sanottuihin viidesläisiin järjestöihin kuuluvien Kansanlähetyksen, Kylväjän, Raamattuopiston, Sanansaattajien ja Opiskelija ja koululaislähetyksen yhteishankkeen tavoitteena on ”rohkaista uskovia Raamatun sanalla ja rukouksella, jotta nämä voisivat toteuttaa oman kutsumuksensa yhteiskunnassa ja kirkossa”.

Tapahtumassa kuullaan muun muassa Raamattuopiston entisen toiminnanjohtajan Raimo Mäkelän ja OPKO:n koululais- ja nuorisotyöntekijä Olli Lehmosen raamattuopetukset aiheesta Jumalan pyhyys. Kansanlähetyksen lähetysjohtaja Mika Tuovinen ja teologian maisteri Mari Turunen puhuvat Kristuksesta ainoana toivona.

Kristuksen seurakunnan tulevaisuutta tutkailevat puolestaan Raamattuopiston nykyinen toiminnanjohtaja Timo Junkkaala sekä Perussanoma Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Sartonen.

SRO neliöb. 17.-23.10.

Musiikista vastaavat Tuomas Auvinen ja Aarni Seppälä sekä Ristin kirkon urkuri Pauli Pietiläinen. Tilaisuudessa lauletaan tekeillä olevan laulukirjaan, Viisikieliseen, hyväksyttyjä lauluja.

Raamattupäivän lopuksi vietetään ehtoollinen.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Keski-Lahden seurakunnan kanssa.

 
Artikkelibanneri perussanoma