Uutiset: Sley vastaa Ylen kritiikkiin: ”Työmme Inkerin kirkossa noudattaa piispainkokouksen linjauksia” Ihmisiä ja ilmiöitä: Severi Laakso: pappi ja muusikko samassa paketissa

Lipunmyynti kiihtyy Maata Näkyvissä -festareille – gospelin ystäville laaja konserttikattaus

 
Kuvassa on nuoria Maata Näkyvissä -festareilla 2023

Kuvassa nuoria Maata Näkyvissä -festareiden päälavan edessä. Kuva: Maata Näkyvissä -festarit / Minttu Gummerus, @photosbyminde

Maata Näkyvissä -festarit odottavat upeaa viikonloppua: lipunmyynti on vilkasta ja tapahtumajohtaja Juha Heinonen kertoo monien seurakuntaryhmien suuntaavan Turkuun. Festareilla esiintyy laaja artistikattaus, pääpuhujana Sarah Crowder.

Pohjoismaiden suurimman kristillisen nuorten viikonlopputapahtuman, Maata Näkyvissä -festareiden, lipunmyynti on käynnissä vilkkaana. Lipunmyynnin odotetaan rikkovan viime vuoden tuloksen ja jatkavan hyvin alkanutta Maata Näkyvissä -festareiden uutta tulemista.

– Lipunmyynti on liikkeellä hyvin ja seurakuntaryhmät kokoavat joukkojaan kohti Turkua, kertoo tapahtumajohtaja ja Sleyn nuorisotyönjohtaja Juha Heinonen ja vinkkaa, että lippujen hinnat nousevat kuun vaihteessa.

Kirkkorekry neliöb. 14.-27.10.

Gospelmusiikin ystäviä hemmotellaan tänä vuonna erityisen laajalla artistikattauksella, kun tapahtuma järjestetään 22.–24. marraskuuta Turun Gatorade Center -areenassa.

– Lavalle nousevat muun muassa ruotsalainen sisarustrio Lin D, Juhani Tikkanen, Immanuel, Park 7, Kotiinpalaajat ja Papipike. Uunituoretta musiikkia gospelrintamalla esittelevät puolestaan Avalova, Beige & Friends sekä Freesia. Legendaosastoa edustavat The Rain, Tera ja Jukka Leppilampi, Heinonen listaa.

Areenan käytävillä pyörii lauantaina kaksi klubia, joissa tarjotaan musiikkia moneen makuun ja tapahtumassa on jälleen paljon raamattuopetusta ja kanavia eri aiheista. Pääpuhujaksi saapuu Yhdysvaltojen Las Vegasista opettaja ja teologi Sarah Crowder.

– Moni kyselee, mihin Maata Näkyvissä -festareiden ainutlaatuinen tunnelma perustuu. Itse uskon, että suurin syy on raamattuopetuksessa, joka kulkee konserttien keskellä kaiken pohjana. Näin Jumalan Pyhä Henki saa meitä hoitaa. Olet lämpimästi tervetullut, kutsuu Heinonen.