Elämäntaito: Professori Lea Pulkkinen: Suomalainen kasvatuskulttuuri kaipaa enemmän hoivaa ja kiitoksen sanoja

Maata Näkyvissä –festarit julkaisi juhlavuoden ohjelmansa – pääesiintyjäksi Remedy Drive

 

Yhdysvaltalainen Remedy Drive on kiinnitetty pääesiintyjäksi Maata Näkyvissä festareille. ”Vaihtoehto-rockia” soittava energisenä livebändinä tunnettu yhtye saapuu marraskuussa ensimmäistä kertaa Suomeen.

Maata Näkyvissä -festareita vietetään tänä vuonna jo 30. kerran. Kansainvälisistä artisteista mukana ovat Remedy Driven lisäksi festareiden kestosuosikiksi noussut hiphop-ryhmä LZ7 (UK) ja norjalainen laulaja-lauluntekijä Ole Børud.

Festareiden odotetaan kokoavan yli 20 000 nuorta Turkuun.

Festareilla on tarjolla monipuolinen kattaus eri musiikkigenrejä myös kotimaisen kristillisen musiikin ystäville. Koko kansan suosikki Juha Tapio bändeineen täyttää jäähallin festarisunnuntaina. Mukana on myös ”kristillisen hiphopin kuumin suomalaisnimi” Immanuel, jonka debyyttialbumin sinkkulohkaisu King of the Jungle nousi viime syksynä Suomen iTunesin kärkeen. Kotimaisia huippuja edustavat lisäksi muun muassa kls., Idän Ihmeet ja Audile.

Maata Näkyvissä -festareiden projektipäällikkö Lauri Halme lupaa marraskuulle ainutlaatuisia ja yllätyksellisiä 30-vuotisjuhlia.

IK-opisto neliöb. 16.-29.9.

Festareiden vuosikymmeniä kestäneelle menestykselle hän löytää yhden syyn ylitse muiden.

– Festareiden pitkän iän salaisuus on siinä, että sanoma on tapahtuman ytimessä aina yhtä kirkkaana. Festareilla julistetaan evankeliumia. Sitä nuoret haluavat vuodesta toiseen tulla kuulemaan, Halme kiteyttää.

Maata Näkyvissä -festareita vietetään vuonna 1984 menehtyneen turkulaisen koulupojan muistoksi. Tapahtuma on kasvanut yhdeksi Euroopan suurimmista kristillisistä nuorten festareista.

Maata Näkyvissä -festarit järjestetään Turun Messukeskuksessa ja HK Areenalla 14.-16.11.2014.

 
Artikkelibanneri perussanoma