Ihmisiä ja ilmiöitä: Severi Laakso: pappi ja muusikko samassa paketissa Ihmisiä ja ilmiöitä: ”Raamattu, biologia ja lapset” – Norjassa laadittu julistus perinteisen sukupuoli- ja avioliittokäsityksen puolesta

Maata Näkyvissä -festarit: nuorisotapahtuma yhä enemmän eri ikäisille – Lastenmaahan ohjelmaa ja VIP-liput aikuisille

 
Kuvassa esiintyjiä Maata Näkyvissä -festareilla 2023

Kuva: Maata Näkyvissä -festarit / Lasse Simpanen @lassesimpanen

Maata Näkyvissä -festarit laajentaa tänä vuonna yhä enemmän eri ikäisille. Lastenmaailmassa tarjotaan ensimmäistä kertaa ohjelmaa, kun Papan Pyhis ja Pienlähettiläs nousevat lavalle ja VIP-lippupaketti tuo aikuiselle sopivaa huolettomuutta.

Maata Näkyvissä -festarit ovat sydämeltään nuorisotapahtuma, mutta tänä vuonna perheen pienimmät on huomioitu uudella tavalla. Lastenmaailmassa on tarjolla paljon tekemistä, ihmeteltävää ja puuhailtavaa, ja nyt myös omaa ohjelmaa lapsille.

– Ensimmäistä kertaa järjestämme ohjelmaa myös perheille lauantaina klo 12–13 YouTubesta tutun Papan pyhiksen ja Pienlähettiläs-yhtyeen konsertin muodossa, kertoo tapahtumajohtaja Juha Heinonen.

IK-opisto neliöb. 21.10.-3.11.

Maata Näkyvissä! Nostalgiaa aikuisille kävijöille

Monet aikuiset, jotka vierailivat Pohjoismaiden suurimmassa kristillisessä nuorisotapahtumassa nuorena, ovat palanneet tapahtumaan tuoden mukanaan oman perheensä. Monen nostalgiahammasta kutkuttavat artistit kuten Tera, The Rain ja Jukka Leppilampi.

– Vaikka oma ohjelma Lastenmaailmassa on uusi osa festariviikonloppua, haluamme edelleen palvella entistä paremmin koko yleisöä, joka on tapahtuman löytänyt, Heinonen jatkaa.

VIP-paketti tuo huolettomuutta

Aikuisia festarikävijöitä hemmotellaan myynnissä olevalla VIP-lippupaketilla, joka sisältää mahdollisuuden viikonlopun konserttien seuraamiseen aitiosta, ruokailut Gatorade Centerissä ja lauantain buffet-lounaan lounge-tiloissa.

– VIP-lippupaketilla voi saada hieman pehmeämmän festarikokemuksen ydinsanomasta tinkimättä, eikä sen hinta ole lainkaan paha, Heinonen vinkkaa.

Maata Näkyvissä -festarit järjestetään Turussa ja tarjoavat tänä vuonna enemmän ohjelmaa kuin koskaan aiemmin. Uudistusten myötä festarit toivottavat tervetulleeksi niin nuoret kuin vanhemmatkin gospelmusiikin ystävät.

– Festareille kannattaa lähteä koko perheen voimin nauttimaan hyvästä musiikista ja maailman parhaasta sanomasta, Sleyn nuorisotyön johtaja ja Maata Näkyvissä -festareiden tapahtumajohtaja Juha Heinonen kutsuu.