Nokia Mission johtaja helluntaiseurakuntaan

 

Nokia Missio ry ja Nokia Missio Church lopettavat rinnakkaiselonsa Tampereen Areenalla heinäkuussa. Nokia Missio ry:n johtaja Markus Korhonen on liittynyt Tampereen helluntaiseurakuntaan. Yhdistys ja seurakunta aloittavat yhteistyön syksyllä.

Kymmenen vuotta toiminut Nokia Missio ry ja neljä vuotta sitten sen rinnalle perustettu Nokia Missio Church ovat toimineet rinnakkain Tampereen areenalla. Heinäkuussa vuokrasopimus päättyy ja Nokia Missio Church on ilmoittanut etsivänsä käyttöönsä sopivia pienempiä tiloja. Nokia Missio ry ilmoittaa jatkavansa ilman omia tiloja. Yhdistyksen tiedotteessa kerrotaan heidän kutsunaan olevan ”järjestää herätyskokouksia Suomessa yhteistyökumppaneiden kanssa ja vuokrata tarvittaessa tilat yksittäisiä tilaisuuksia varten”. Suhteet Nokia Missio Churchiin ovat tiedotteen mukaan hyvät ja yhteistyön on tarkoitus jatkua tulevaisuudessakin.

Nokia Missio ry aloittaa syksyllä yhteistyön Tampereen helluntaiseurakunnan Saalemin kanssa. Elokuussa alkavat Saalemissa torstaisin herätyskokoukset. Nokia Missio ry:n verkkosivujen mukaan yhdistyksen toiminnan siirtyminen Tampereen Saalem-seurakunnan yhteyteen ei vaikuta Nokia Missio Churchin toimintaan, vaan se jatkaa tilaisuuksien järjestämistä ja muuta työtään itsenäisenä kirkkokuntana, kuten tähänkin asti.
Nokia Missio ry:n toiminnanjohtaja Markus Korhonen on liittynyt perheineen Tampereen helluntaiseurakuntaan.
– Näkymme on aloittaa torstai-iltaisin Saalemissa herätyskokoukset, joita Markus Korhonen johtaa, kertoo seurakunnan pastori Usko Katto Ristin Voitto -lehdelle.

Parempi aviol. neliöb. 16.-22.9. (ilm.1/2)

 

 
artikkelibanneri Uusi Tie