Kirkko: Vaasan suomalainen seurakunta ei järjestä sateenkaarimessuja jatkossa – kirkkoherra: Setalla ei ole oikeutta vaatia

Nuotta ja Kankaanpään seurakunta toteuttivat rippikoulu- ja nuorisotyöaiheisen TV-ohjelman

 

Nuotta-nuortenmedia on toteuttanut kolmannen tuotantokauden ensimmäisen jakson Kissa pöydälle -nuortenohjelmaa yhteistyössä Kankaanpään seurakunnan kanssa. Jakso on otsikoltaan ”Riparikesä Kankaanpäässä”, ja siinä käydään läpi Kankaanpään rippikoulujen sisältöä, tuloksia, opillista perustaa, rakenteita sekä luodaan myös katsaus seurakunnan muihin nuorisototoimintoihin.

Jaksossa nähdään myös kankaanpääläisten nuorten 2nd Chance -gospelyhtyeen ensimmäinen musiikkivideo sekä kuullaan isosten kokemuksia rippikoulusta. Jakson tekeminen on osa Nuotan pyrkimyksiä laajentaa työtään paikallisseurakuntiin ja tukea niissä tapahtuvaa nuorisotyötä. Jakso antaa myös välähdyksen Kankaanpään seurakunnan toimintaan ja rohkaisee nuoria toimimaan Raamatun arvojen edistämiseksi myös omissa seurakunnissaan ja toimimaan vastavoimana liberaaleille arvoille.

”Tässä projektissa otimme yhden seurakunnan, joka arvostaa Raamatua, ja lähdimme paikan päälle tutustumaan ja tukemaan tätä toimintaa. Erityisen palkitsevaa oli musiikkivideon kuvaaminen nuorten innokkaiden muusikkojen kanssa. Siinä ymmärsi, että tätähän me Nuotassa haluamme tehdä: Mennä sinne, missä nuoret ovat, ja aktiivisesti tukea ja rohkaista heitä uskon tiellä”, kommentoi Kissa pöydälle -ohjelman tuottaja Mikael Elmolhoda jakson tekemistä.

Sansa neliöb. 1.-30.9.

Kissa pöydälle on Nuotta-nuortenmedian TV-ohjelma, jossa käsitellään kiertelemättä ja kaunistelematta elämän vaikeita kysymyksiä ja tutustutaan samalla nuorten tekemiin lyhytelokuviin ja mediatuotantoihin. Sarjassa on nyt käynnissä kolmas tuotantokausi.

Jakson traileri