Uutiset: Sley vastaa Ylen kritiikkiin: ”Työmme Inkerin kirkossa noudattaa piispainkokouksen linjauksia” Ihmisiä ja ilmiöitä: Severi Laakso: pappi ja muusikko samassa paketissa

Parikanniemisäätiö laajentaa toimintaansa

 

Parikanniemisäätiön hallitus on päättänyt rakentaa Ristiinan lastenkotiin uuden lastentalon. Säätiö vahvistaa myös julistustoimintaansa sekä markkinointia ja viestintää.

 

Parikanniemisäätiön hallitus päätti kokouksessaan 27. syyskuuta aloittavansa strategiatyöskentelyn, jossa samalla uudistetaan säätiön markkinointia ja viestintää. Säätiön ja sen yksiköiden säännöt uudistetaan. Lisäksi kartoitetaan kiinteistöjen ja omaisuuden arvo.

Kirkkorekry neliöb. 14.-27.10.

Parikanniemisäätiö vahvistaa myös julistustoimintaa ja siihen liittyen ensi vuoden alusta palkataan matkapastori, jonka toimenkuvaan kuuluu muun muassa seurakuntayhteydet ja ystäväpiirien hoitaminen. Säätiö kouluttaa yhteistyössä Jaakkiman kristillisen opiston kanssa maallikkotyöntekijöitä Uukuniemeläisen herätysliikkeen työhön. Lisäksi aloitetaan säännölliset radio-ohjelmat kristillisessä radiokanava Radio Deissä sekä tarjotaan seurakunnille Raamattuopetusta.

Nyt rakennettavaksi päätettyyn taloon siirtyy nykyisessä päärakennuksessa oleva Onnentuvan yksikkö. Rakennustyöt aloitetaan toukokuussa 2013 ja tavoitteena on ottaa talo käyttöön joulukuussa 2013. Päärakennuksen vapautuviin tiloihin peruskorjataan säätiön toimistotilat, kokoustilat, majoitustilat lastenkodin lasten vanhemmille vierailuja varten ja muita säätiön kokonaistoimintaan liittyviä tiloja.

Parikanniemisäätiö on yleishyödyllinen järjestö, joka tahtoo palvella kristillisessä hengessä huostaanotettujen lasten ja yksinäisten vanhusten parissa. Parikanniemisäätiö on perustettu vuonna 1967 vaalimaan niin sanotun uukuniemeläisen herätyksen perintöä. Uukuniemeläiseen hengelliseen perintöön kuuluu myös vahva sanan julistus.

Parikanniemisäätiön palveluksessa on yli 60 työntekijää ja sillä on julistustyön ja kustannustoiminnan lisäksi lastenkoti Ristiinassa ja vanhusten palvelutalo Heinolassa.