Uutiset: Sley vastaa Ylen kritiikkiin: ”Työmme Inkerin kirkossa noudattaa piispainkokouksen linjauksia” Ihmisiä ja ilmiöitä: Severi Laakso: pappi ja muusikko samassa paketissa

Richard Brewis tuo Pipliaseuraan kokemusta

 

Richard Brewis on toiminut raamatunkäännöstyössä jo vuosikymmeniä. Kuva: Suomen Pipliaseura

Pastori Richard Brewis aloittaa Suomen Pipliaseuran ohjelmajohtajana vankan kokemuksen pohjalta.

Suomen Vapaakirkon lähetysjohtaja, pastori Richard Brewis on valittu Suomen Pipliaseuran uudeksi ohjelmajohtajaksi. Tehtävä on uusi, ja sen tarkoituksena on vahvistaa kumppanuutta kansainvälisessä työssä.

– Työhön kuuluu kansainvälisten hankkeiden valmistelu ja monitorointi. Ohjelmajohtajan kautta voimme vahvistaa kumppanuutta yhteistyökumppaneidemme kanssa, kertoo Pipliaseuran toiminnanjohtaja Markku Kotila.

Wycliffe neliöb. 1.-31.10.

Ekumeenisen Pipliaseuran kansainväliseen työhön kuuluu muun muassa raamatunkäännöstyö, lukutaitotyö, Raamatun käytön edistäminen sekä syrjiviin asenteisiin vaikuttaminen. Brewisillä on monipuolinen ja pitkä kokemus raamatunkäännös- ja lukutaitotyöstä erityisesti Malesiasta ja sen lähialueilta.

– Richard Brewis tuo Pipliaseuran toimintaan monipuolista kokemusta kansainvälisistä kumppanuuksista, vahvistaa Kotila. Tavoitteena on vahvistaa kumppanuuksia ja kehittää yhteistyön malleja.

”Olen erittäin iloinen mahdollisuudesta palvella kirkkoja ja seurakuntia heidän omassa raamattutyössään. Suomen Pipliaseuran kautta saan olla mukana maailmanlaajuisessa verkostossa, joka tuo Ilosanomaa niille, joilla ei vielä sitä ole oman sydämensä kielellä”, Brewis kertoo Piplia-seuran tiedotteessa.