Seurakunnan rahanjakokampanja tuotti tuloksia Yhdysvalloissa

 

Viime vuonna osakemarkkinat tuottivat selvästi keskimääräistä paremmin.

Jokainen seurakuntalainen sai käyttöönsä viisisataa dollaria. Rahoja käytettiin muun muassa ruokajakeluun, koululaisten iltapäivätoimintaan ja jalkaproteesiin.

Chicagossa, Yhdysvalloissa sijaitseva LaSallen seurakunta jakoi aiemmin tänä vuonna 500 dollaria jokaiselle jäsenelleen ja kehotti käyttämään rahat muiden hyväksi. Seurakunnan mukaan hanke on osoittautunut toimivaksi, uutisoi The Christian Post.

Seurakuntalaiset ovat käyttäneet rahoja tehdäkseen hyvää eri paikoissa. Esimerkiksi eräs pariskunta oli lahjoittanut rahat vanhusten ruokajakeluun. Toinen pariskunta puolestaan tuplasi saamansa summan omalla rahallaan ja lahjoitti sen koululaisille suunnattuun iltapäivätoimintaan.

Parempi aviol. neliöb. 16.-22.9. (ilm.1/2)

Edelleen eräs toinen seurakuntalainen päätti ottaa yhteyttä Norsunluurannikolla toimivaan lähetystyöntekijään ja kustansi hänen kauttaan jalkaproteesin paikalliselle perheensä hylkäämälle naiselle. Proteesin hinta sattui olemaan tasan 500 dollaria.

160 000 dollaria maksaneen kampanjan jälkeen seurakunnalla on edelleen kiinteistökauppojen vuoksi käyttämättä 1,4 miljoonaa dollaria, jonka lahjoituskohdetta ei ole vielä päätetty.