Uutiset: Sley vastaa Ylen kritiikkiin: ”Työmme Inkerin kirkossa noudattaa piispainkokouksen linjauksia” Ihmisiä ja ilmiöitä: Severi Laakso: pappi ja muusikko samassa paketissa

Spirit kokoaa yhteen yhteisöllisestä seurakuntaelämästä kiinnostuneet

 

Spirit kutsuu ihmiset ideoimaan ja syttymään uudestaan uskosta. Kuva: Hengen uudistus kirkossamme ry.

Tampereella järjestetään helatorstaina entistä yhteisöllisempää seurakuntaelämää peräänkuuluttava tapahtuma.

Spirit 2015 kutsuu niin seurakuntalaisia kuin seurakunnan työntekijöitäkin Tampereelle 14.5.2015 syttymään uudestaan Jumalasta, yhteydestä ja suuresta tehtävästä. Tapahtuma on syntynyt tarpeesta luoda yhdistävä kanava seurakuntien viimeaikaiselle yhteisölliselle liikehdinnälle ja se järjestetään nyt toista kertaa.

Päivän aikana osallistutaan muun muassa kaikenikäisille suunnattuun Majakka-messuun, keskustellaan ja vaihdetaan kokemuksia sekä ylistetään. Musiikista vastaavat Peter ja Laura Joukaisen house band, Poika ja Maria -duo sekä Sakari Heikkilän ylistysbändi.

SRO neliöb. 17.-23.10.

Viimevuotisen Spirit-tapahtuman seurauksena monissa luterilaisissa seurakunnissa on perustettu seurakuntalaisten suunnittelemia ja toteuttamia, raikkain sävelin soivia ja rentoon muotoon puettuja messuja sekä raamattu- ja musiikkitilaisuuksia.

Tapahtuman järjestävät Hengen uudistus kirkossamme ry, Tampereen Uusi verso -yhteisö, Kotiryhmäverkosto Helsingistä sekä Lempäälän Majakka-yhteisö.

Lähde: Hengen uudistus kirkossamme ry