Kirkko: Vaasan suomalainen seurakunta ei järjestä sateenkaarimessuja jatkossa – kirkkoherra: Setalla ei ole oikeutta vaatia

Teemu Laajasalo radioisännäksi: ”Käyn keskustelua kirkon kipupisteistä”

 

Kirkkoherra Teemu Laajasalo ryhtyy luotsaamaan radiolähetyksiä Kalliosta.

Kirkon lööpit ja papiston paljastukset nousevat julkisuuteen, kun tv-kasvo ja mediapastori Teemu Laajasalo lähtee luotsaamaan Radio Dein Toivon tuomiokapituli -keskusteluohjelmaa. Laajasalo aikoo nostaa kirkon kuumia puheenaiheita julkisuuteen salaisuuksia kaihtamatta.

– Uusiutunut Toivon tuomiokapituli käy viikoittaista keskustelua kirkon ja maailman kipupisteistä. Keskustelusta voi nauttia radiossa tai myöhemmin myös paikan päällä Kallion kirkossa, kiteyttää Teemu Laajasalo.

Laajasalolla on aitiopaikka kirkollisten ilmiöiden seuraamiseen, sillä hän aloittaa Helsingin Kallion kirkkoherran virassa 4. helmikuuta. Toivon tuomiokapitulin lähetykset tuotetaan autenttisessa kirkollisessa miljöössä Kallion seurakunnan tiloissa.

Sansa neliöb. 1.-30.9.

– Kirkollinen elämä koostuu toiminnasta, olemisesta ja keskustelusta. Tavoitteena on, että voimme tuottaa Kallioon ja sieltä Radio Deihin kiinnostavimman ja yllättävimmän keskustelun joka viikko Toivon tuomiokapitulin merkeissä. Olen erittäin innoissani tästä avauksesta. Kallion kirkkoon on erittäin helppo kutsua kiinnostavia haastateltavia, Radio Dein ohjelmat ovat kuunneltuja ja jatkossa voimme yhdistää innostavalla tavalla live- ja radiokeskustelut, Laajasalo sanoo.

Radio Dein Toivon Päivä -iltapäivälähetyksessä on kuultu tammikuusta alkaen kirkollisen Kotimaa24-verkkomedian sähkeuutiset arkisin kello 16.20. Perjantaisi kello 16-17 kuultavassa Toivon tuomiokapitulissa taustoitetaan ja summataan viikon uutisaiheet sekä nostetaan esiin uusia paljastuksia kirkon kulissien takaa.

Toivon tuomiokapitulin studioisäntänä viime vuodet toiminut Mikko Salmi oli tällä erää viimeistä kertaa äänessä ohjelman juontajana perjantaina.

Teemu Laajasalon luotsaama Toivon Tuomiokapituli kuullaan Radio Deissä joka perjantai klo 16.03-17.00. Ohjelma uusitaan tiistai-iltaisin klo 19.00-19.55.

Lue myös:

Teemu Laajasalo Ylen aamu-tv:ssä: ”Vapaa-ajattelijat vastustavat monikulttuurisuutta”

YleLeaksista tuttu Laajasalo Kallion kirkkoherraksi

Toivon tuomiokapitulin ohjelma-arkisto