Kirkko: Vaasan suomalainen seurakunta ei järjestä sateenkaarimessuja jatkossa – kirkkoherra: Setalla ei ole oikeutta vaatia

Tuula Siljanen Etiopian Mekane Yesus -seminaarissa dekaaniksi

 

Tuula Siljanen kouluttaa Etiopiassa johtajuuteen. Kuva Matti Korhonen

Kauppatieteiden tohtori Tuula Siljanen on valittu 1.5.2014 lähtien Etiopian Evankelisen Mekane Yesus -kirkon seminaarin johtamisen tiedekunnan dekaaniksi. Johtamisen tiedekunta antaa kandidaatin tutkintoon tähtäävää koulutusta neljässä oppiaineessa. Siljasen mukaan hänen valintansa dekaaniksi on suuri luottamuksen osoitus sekä Kansanlähetyksen että koko Suomen kirkon Etiopiassa tekemälle lähetystyölle.

Ensi syksynä seminaarissa on tarkoitus aloittaa uusi organisaatioiden johtamisen maisteriohjelma. Johtamisen tiedekunnassa on päätoimisia opiskelijoita yhteensä yli 600. Tiedekunta järjestää lisäksi etäkoulutusta sekä kandidaatin tutkintoon että perustason tutkintoon (Diploma-koulutus) johtavissa opinnoissa yhteistyössä kirkon alueseminaarien kanssa.

Tuula Siljanen on toiminut puolisonsa pastori Esko Siljasen kanssa runsaan vuoden Suomen Ev. lut. Kansanlähetyksen lähetystyöntekijänä Mekane Yesus -seminaarin opetus- ja kehittämistehtävissä.

Perheniemi neliöb. 2.-8.9

 

 
artikkelibanneri Uusi Tie