Uutiset: Sley vastaa Ylen kritiikkiin: ”Työmme Inkerin kirkossa noudattaa piispainkokouksen linjauksia” Ihmisiä ja ilmiöitä: Severi Laakso: pappi ja muusikko samassa paketissa

Verkossa joulun viettoon saa virittäytyä omassa tahdissa

 

kirkon nettisivujen evl.fi kautta pääsee perehtymään Jouluisiin aiheisiin. osoitteessa evl.fi/virsikirja on saatavilla myös tuttujen jouluvirsien nuotteja. Kirkon Facebook-sivullakin on jouluista materiaalia.

Kirkon tiedotuskeskus muistuttaa myös Joulu.fi-sivustosta, joka on kristillisten arvojen perusteella toimitettu ei-kaupallinen sivusto. ”Se rakentaa juhlaa musiikin, askartelun, mietiskelyn, kokkaamisen ja koristelun kautta”.

Toivontuottajien jouluradiota voi kuunnella osoitteessa www.jouluradio.fi. Sivustolta löytyy myös Pikku jouluradio, joka keskittyy lasten joulumusiikin soittamiseen. Kanava jatkaa joululaulujen soittoa tapaninpäivään saakka. Myös kauneimmatjoululaulut.fi -nettiradio ja julradion.fi soittavat jouluista musiikkia.

Wycliffe neliöb. 1.-31.10.

Osoitteesta joulutulee.blogspot.com löytyy Kirkon tiedotuskeskuksen joulublogi. Ruotsinkielisen blogin osoite on julglimtar.blogspot.com.

Lastenkirkko.fi:n joulukalenterin videosarjassa seikkailee Turun Tuomiokirkon kirkonrotta Rouskis. Kalenterissa on myös paljon pelejä ja tehtäviä.

Kirkon sivut

Kirkon Facebook-sivut

 
Artikkelibanneri perussanoma