Uutiset: Sley vastaa Ylen kritiikkiin: ”Työmme Inkerin kirkossa noudattaa piispainkokouksen linjauksia” Ihmisiä ja ilmiöitä: Severi Laakso: pappi ja muusikko samassa paketissa

WUP Dreams tavoitti satoja nuoria

 

Kuva: WUP Dreamsin facebook-sivu

Tänään järjestetty WUP Dreams kokosi 250 nuorta kuulemaan lyhyitä puheenvuoroja uskosta, sekä ylistämään Jumalaa. Tapahtuman päättäneessä ilmaisessa nuortenillassa vieraita oli järjestäjien mukaan 400.

Tampereen helluntaiseurakunnan järjestämä WUP Dreams -tapahtuma täyttyi kiinnostavista, monipuolisista puheenvuoroista, jotka näkyivät myös sosiaalisessa mediassa. Yksi tapahtuman puhujista, Sari Essayah esimerkiksi kertoi Jumalan tahdon olevan, että oppisimme tuntemaan totuuden myös tässä ajassa. Uskovaiset nuoret ry tiivisti Essayahin puheen sisällön sosiaalisessa mediassa:

-Totuuden ja Jumalan tahdon tunteminen avaa polun Jeesuksen opetuslapsena, omalla kutsumuksella varustettuna. Vaikka polun tavoite on korkealla, olemme kaikki myös lankeavaisia: jo Paratiisista asti ihmisen kiusaus on ollut kyseenalaistaa Jumalan Sanan käskyt tai jopa se, onko Jumala edes todella niitä sanonut. Yhtä suuri kiusaus on yrittää ansaita Jumalan armo lakia noudattamalla. Silloin voimme eksyä opetuslapseudesta, levosta Herran jalkojen juuressa. Tällöin myös langetessamme saatamme kauhistua unohtaen, että Jumalalla on aina suunnitelma B. Elämämme ja kutsumuksemme opetuslapsina löytyy, kun olemme pienessä uskollisia, emmekä yritä tavoitella kutsumustamme ja huippusuorituksia hampaat irvessä, vaan levossa Herrassa.

Wycliffe neliöb. 1.-31.10.

Opiskelijaikäisille ja nuorille aikuisille suunnatun WUP Dreamsin unelmana oli innostaa nuoria aikuisia elämään uskoaan rohkeasti todeksi ja viemään koko elämänsä Jumalan kanssa uudelle tasolle.